Uw elektrowinkel in Antwerpen

Gebroeders Nijs, gelegen in Rumst, is dé elektrowinkel in Antwerpen voor al uw grote en kleine elektronica. We zijn al jarenlang een gevestigde waarde in de omgeving voor de aankoop van kwalitatieve huishoudtoestellen. Naast de verkoop voeren we ook de levering en de plaatsing uit van bij ons gekochte producten, zodat u met een minimum aan inspanning snel aan de slag kunt.

Overzicht aanbod

Meer dan zomaar een elektrowinkel in Antwerpen

Als elektrowinkel in Antwerpen beschikken we over een uitgebreid aanbod aan diverse toestellen van een resem hoogstaande merken. Zo verdelen we Loewe-tv’s, diverse scheermachines, koelkasten en veel meer. Als erkend Miele-center vindt u bij ons heel wat producten terug van het Duitse merk. Denk aan droogkasten, ovens en diepvriezers. Gebroeders Nijs biedt meer aan dan enkel elektrische toestellen. We ijveren ook voor een optimale service tijdens én na verkoop. In geval van een defect kunt u het toestel bij ons binnenbrengen. Wij zorgen voor een snelle herstelling. Omdat we een grote voorraad wisselstukken in stock hebben, kunnen we het probleem meestal binnen de 24 uur verhelpen.

Kom langs en profiteer van onze uitstekende service

Heeft u een toestel gezien op onze site waarin u geïnteresseerd bent, maar wenst u hier graag nog meer informatie over? Of kocht u reeds een toestel bij ons maar is het toe aan een onderhoud? Kom dan gerust langs in onze elektrowinkel te Rumst, dicht bij Antwerpen, of neem contact op. We zijn telefonisch te bereiken op het nummer 015 30 67 60 of via het e-mailadres info@gebroedersnijs.be.
 

Bezoek de winkel van Gebroeders Nijs in Rumst

TOP