Een wasmachine van Miele

Bij Gebroeders Nijs in Rumst zit u goed voor de aankoop van een wasmachine van Miele. In ons ruime assortiment vindt u uw ideale Miele-wasmachine, want we hebben apparaten van verschillende groottes en capaciteiten, zo zijn er toestellen die wel 9 kg kunnen draaien. Bij ons in Antwerpen kunt u steeds rekenen op advies bij de aankoop van uw Miele-wasmachine. Lees verder en kom te weten waarop u moet letten bij de aankoop van een wasmachine van Miele, zodat u binnenkort zorgeloos kunt wassen.

Overzicht aanbod

Zorgeloos wassen met uw wasmachine van Miele

Als u de juiste wasmachine van Miele wilt aanschaffen, is het belangrijk om te weten hoeveel gewicht u kunt wassen. Bij Gebroeders Nijs in Rumst, dicht bij Antwerpen, hebben we een Miele-wasmachine met een capaciteit van 7 kg, maar ook één van 9 kg. Het spreekt voor zich dat de modellen verschillen qua grootte en prijs, dus let goed op dat u zeker een toestel koopt dat in uw woning past. Bekijk zeker ook eens hoe milieuvriendelijk de wasmachine van Miele kan wassen. Bij ons in Antwerpen vindt u namelijk een Miele-wasmachine die energie kan uitsparen dankzij een extra warmwateraansluiting. Miele-wasautomaten behoren tot de modernste toestellen op de markt.

De Miele@home-applicatie

Wassen met Miele is een echt plezier, want met de Miele@home-applicatie zijn al uw huishoudtoestellen, waaronder uw wasmachine, met uw huisnetwerk verbonden. Dat betekent dat u met een handige app elk Miele-apparaat kunt bedienen en controleren. Zo krijgt u bijvoorbeeld een melding van uw Miele-wasmachine met een belading van 9 kg wanneer die klaar is. Bij ons in Antwerpen zit u niet alleen goed om Miele-wasmachine te kopen, maar ook voor andere toestellen, zoals een tafelkoelkast of -diepvriezer. Verder kunt u bij ons ook een vaatwasser kopen. We bieden daarbij ook inbouw-opties aan.

Stel ons gerust al uw vragen

Mocht u nog twijfelen of een Miele-wasmachine met een capaciteit van 9 kg wel geschikt is voor u, dan mag u altijd eens langskomen in onze winkel in de buurt van Antwerpen. Daar geven we u persoonlijk advies over het wassen van uw wasgoed met een wasmachine van Miele. We tonen u ook met plezier de verschillende toestellen en helpen u het juiste apparaat voor uw specifiek noden te vinden. Bel ons gerust voor verdere vragen op het nummer 015 30 67 60 of stuur een e-mail naar info@gebroedersnijs.be.

Bezoek de winkel van Gebroeders Nijs in Rumst

TOP