Tafelkoelkast

Als u op zoek bent naar een tafelkoelkast, moet u eens langskomen bij Gebroeders Nijs in Rumst, in de omgeving van Antwerpen. Ons assortiment is namelijk erg uitgebreid. We hebben modellen van verschillende groottes, dus u vindt zonder twijfel een toestel dat ideaal is voor u. Lees verder en ontdek waarop u moet letten bij de aankoop van een tafelkoelkast.

Overzicht aanbod

Let op volgende zaken bij de aankoop van een tafelkoelkast

Bij de aankoop van een tafelkoelkast zijn er enkele zaken waarop u zeker moet letten. Ten eerste verschillen de modellen van de verschillende merken qua grootte. Het lijkt misschien evident, maar als u online bestelt, mag u zeker niet vergeten om zeker de afmetingen eens te dubbelchecken. Verder verschilt het aantal planken en groentelades bij elke tafelkoelkast. Kies daarom een toestel op basis van de opslagruimte die u nodig heeft. Ten slotte zijn er nog het energieverbruik en de energie-efficiëntieklasse. Energie is een aspect dat vandaag de dag ontzettend belangrijk is. We raden u dan ook aan op zoek te gaan naar groene modellen. We hebben trouwens niet alleen tafelkoelkasten in de aanbieding, maar ook tafeldiepvriezers.  

Contacteer ons voor meer informatie

Als u graag nog wat meer informatie had gekregen over de tafelkoelkast die u op het oog heeft, mag u Gebroeders Nijs in Rumst altijd contacteren. We vertellen u met plezier meer over onze koelkasten. Zo is onze Biofresh-koelkast een populaire keuze. U kunt ons eenvoudig bereiken door het online contactformulier in te vullen. U kunt ook bellen naar het nummer 015 30 67 60.

Bezoek de winkel van Gebroeders Nijs in Rumst

TOP